Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Tuesday, June 10, 2014

Wedding (Part II)

Hello Stalkers ! Howdy howdy . Fuhh . Okayy , makcik mia lama okeh tak update blog ni . berhabuk berhabak bagai neyh aihh . 

Lagi .. lagi .. err.. lapan puluh berapa ya ? Mia tak ingat pulak *Demm* . Alaaa . anggap je la lagi 83 hari lagi aye akan digelar 'Idrus's Wifey' . Woahhh . Xsampai 3 bulan wei . 2 bulan 2 minggu lagi . Fuhh fuhh~ Okayy . Makcik nebes . nebes neyh . Preparation for my wedding so far okay la . Cuma macam hal hal kecil je belum setel , macam HIV test not done yet,borang kahwin not done yet, catering don't know the status . Boleh gitu ? Hahaha . Aku ni nak kawen pun main main . Haihhh~ *Mia ! Serius mia serius !*

Serius issue . 
☑ Booking Bridal + Make up + Henna
☑ Photographer 
☑ Bubble talk PIC 
☑ Hantaran (85%)

okayy . itu aje . itu aje okay ? yang belum pasti dan belum confirm .
☒ Catering
☒ Canopy + Pramusaji
☒ PA system + Kompang
☒ Baju Adik beradik
BORANG KAHWIN (yang ni paling penting)

So, end of this week i will be back to my hometown to setel the borang and also fitting our wedding baju lahh . Got lots and tons of work to setel . Fuhh~ I hope everything dipermudahkan . Amin~~









No comments: