Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Wednesday, June 12, 2013

Tunang (Versi I)

"Two souls, one heart" - MiaRahman




♥Bismillahhirahmannirahim♥

Waddap Stalkers sekalian umat semua nya ! wahh ! Lama yg amat mia xupdate bloggy mia yang manjez neyh . #Huh. Bese la , mia coti lama ritu dekat nam hari yaw . Why ? why ? Because , I was celebrating my engagement la ! What !? Engagement ? Yes ! Say it out LOUD ! #Shy . Hik hik .

Ok la . The truth is , mia dah selamat melangsungkan majlis Pertunangan mia dengan Bakal Suami saya ; INCIK IDRUS ALBAIN pada 08 Jun 2013 (Sabtu). Majlis berlangsung di Umah saya la , sebelah umah mak joy tuh . Alhamdullilah.. Semua berjalan dengan selamat dan lancar . Tak de rebut , xde topan . #Syukur. 

Bila kenang² balik kelakar pulak detik time bubu n family dia datang . Act, Majlis berlangsung sepatutNya after Zuhur (*Meaning dalam pukul 2 la). But, my sayang n family iyer dtg stgh jam awal . Ape laie, kolam kolibut la mokcik mia n family. Haish~ Dak Yuish dak yuish . ;) #Chumei ! Time tu plak , mia baru je nak make up . Mau tak tanjat saya . Adoi ai nya Pun ! Dah my make-up retis dengan kadar segera nya memake-up kan saya . Alhamdullilah . Seb baik tak jadik cm wayang pek ji nyer antu . =,=’

Lepas abis make up yang telah mengambil masa selama Setengah Jam tu . Mia pun di minta keluar bilik tu (#Siap kena marah agik dengan makcik I tau .Mana tak nyer, Siap amek² pixa ag. Orang kat luar lama dah tunggu. Hik hik). Then , Tiba la masa yang di tunggu (#Opsss. Lupa) . Sebelum sarung cincin , my bubu nyer anak menakan (Nana nama iyer), tetiber datang kat Mak Tok iyer . Nape un , mia xberapa sure . Tpi , mia Ok aje . Then , baru la my future mother in law sarungkan cincin di jari manis saya sebelah kanan . 


Sejujurnya , lidah ku kelu seribu bahasa . Tak tahu nak ucap ape kat makcik . Cuma mampu cakap ‘Terima Kasih’ je . ;) 

Haaa. Kemudian nya ini lah saya apabila diserang oleh anak menakan + Adik beradik Tunang saya . ;) Hihi . Alahai deme ni . Sweet ! 




SebenarNya banyak lagik gambaq lain . Especially gambaq bersama incik Tunang . Tak pe . Nanti mia masuk kan entry pasal tunang ni versi (II) wokeyh ! Pape pun . Enjoy this Photo ! #Jangan Jeles . 




Note : Kbai ! See Ya on another Entry ! 


No comments: