Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Friday, May 24, 2013

Terkenang Kenangan Lalu .

Bismillahirahmannirahim..

Whatt chaa doin stalkers ! Heiks~ Actually today is Wesak Day . And office mia pun Coti . Tapi mia namo Cuti , sebab lau mia cuti maksud nya mia Men'Celebrate hari Wesak ni kan ? *Durr. So, mia kerja lah ! Plus , i want to get triple wokey . Wanna make savings sikit utk melangsungkan perkahwinan yang Grand Bangattt ! Haha ! *Joking.  Wokeyh ! Actually , bila pk² balik kan . Lagi Dua (2) bulan nak pose kan kan ? Ase macam japp sangat . Fuyooo . Pose gantik pun lumm setel lagi , nak pose agik . Adoi ai nya Punn ! :( Ohh yer . Bila dikenang² kembali waktu pose dua taun lepas. Teringat kisah sejarah manis yang tidak dapat mia lupakan . Hehe. Bila mia pingsan lalu menjatuhkan diri ke buju meja dan kemudian nya meninggalkan kesan lobang yang amat ketara lalu di paksa oleh doktor untuk dijahit . *Waduhhhhh ! (T_T) Sakit woo . Tpi tak la sakit sangat . Tak sesakit hati ni . :'( Tpi sebenarNya la kan . Entry mia kali ni bukan nak cite pasal pose , atau kes Pingsan di bahu meja tu . Mia nak cite pasal yang 'Kaki ku terhiris singki' (*Hebat !) . Mia x ingat sama ada mia pernah masuk kan entry mengenai kaki saya yang dah xberapa nak santik ni . Tpi yang pasti , masa time kaki saya berlubang ni , saya MC Dua (2) hari je tau . Konon nya nak menunjuk kan bertapa kuat nya saya . (*Actually bukan nak tnjuk kuat , Incik Dokter xnak bagi MC lebih , kataNya nak jimat) . Sedih sedih . So, terpaksa la saya jalan injut² ala² kiutt gitu . Kuih kuih .. Eh apadahh kuih ..  Kui kui .. :D Ok la , penat la nak karang cite ni . Merepek² je kan . Aiyooo . Kbai ~

20 (Doploh jaitan)

(^_^)v its just a small luka .

No comments: