Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Monday, May 20, 2013

★Pengundian yang telah Lapok★


Ni hasil kerja Ayahanda . ;)
20052013- Actually , Since dari 5hb lepas mia nak masuk kan entry about my precious day went to General Election. (*Eksen ckp omputih) . Hehe. Tapi asyik tak kesempatan je kan . Busy . Macam² nak kena buat , nak kena pikir , nak kena rancang .. haish~ kesesakan tau . (•_●) . Eh ! Dah nyempang lagik . Mia mia . Dah dah .. Ok ! Hari tu mia balik kampong untuk menunaikan tanggungjawab mia kepada Negara tercinta (*Sangat). ;) First timer tahu nak g ngundi ni . Jakunzi sangatt . Heiks~ Malu malu . (≧◡≦) . Sepatutnya mia ngundi kat sekolah lama mia , tpi masa daftar untuk mengundi tu , mia tercilap tauk kawasan ngundi mia uh . Sedih woo . Lau tak leyh ngundi kat sekolah lama , leyh jumpa kawan² lama . (*Ehem . Tu pun kalau mia nak jumpa la kan) . Adoii . 

Pagi² ary da mangun , punya la semangat nak g ngundi , Thank GOD , mama n baba jadi peraih undi . So, senang sikit , ada transport . Kui kui ~ Haloo, Actually i bagi keuntungan kat both my Parents ada la wokey . (*Bangga sangggatt). Oh yaa. Ni saya dengan bangga nya menunjukkan yang saya sememangNya mengundi di saluran DUA (2) .

Uncle belakang uh saje nak pleasing sama . Tak suka tak suka . :D

Punya la berpuluh² saya dok beratur . Adoi ai nyaa Ponn ! Seb nek dpt control ek eleyh Cun agik . Thihihi~ Haaa. Lihat Bukti saya bersuara walaupun tidak menggunakan mulut. ;D (*Ehh Apekah?)

At least . Kalau saya tak puas hati . Saya Boleh berSuara . Yeahh ! \",/


After that , mama ajak g Dewan UMNO , kata nya nak menuntut HAK nya sebagai seorang Peraih Undi (*Hebat kan kata² ?) Sempat ag neyh nak takin² pixa . Mama la jadik mangsa guyer hari ini . Hik hik . :D 

Peace Yawww ! UMNO mareee !


Nota : UMNO terus mara untuk rakyat dan bangsa !
























No comments: