Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Wednesday, March 20, 2013

Surat surat.

Surat Telinga Pecah.

Surat Kurang Darah

Day : Wednesday , 3/20/2013 .



Today is the day when i think i want to write sometin in my Mr. Bloogy ! uh . Actually, semalam . 
Mia dok belek² File mia yang mia dok letak macam² sijil nu . Then ternampak la macam² khazanah surat mia . Tak la bape nak macam² sangat kan .. Hik hik . Ok ! Mia dok belek² kan , pastu kan , mia terjumpa la surat DOKTER mia neyh . Hihi . Sebenar nya ni surat dari tahun lepas , semasa mia mengalami gangguan perasaan yang keterlaluan. (#Sadis) . Yang surat 'Pecah Telinga' tu time mia nyer gegendang telinga pecah. (#Rasanya kalau tak ingat leyh pergi ke link ni  tutiyh.blogspot.com/2011/11/operation '..Tu punn kalau boleh . Hik hik . Tah macam mana tah leyh pecah . Dah nama pun nak jadi kan .. Time uh , Ingat agik . Bubu marah suh p Klinik (#Risau la tu,time uh iyer poyo ! Sayang .Tapi namo tunjuk.Ceyh .) .. Bubu bubu .. Oh yer . Yang surat Kurang darah uh .. err.. time tuh .. er.. nape yer? oh ! ingat . Time uh sebab tak sahur + Tekanan + Kesakitan hati yang terlampau = PINGSAN .. Haa ni link nya . tuh pun kalau dapat la baca --> Tutiyh Yuish: Pengsan =.=" .

Huh~ Pape pun . Hidup harus diteruskan . Bersama yang tersayang . 






















No comments: