Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Wednesday, March 13, 2013

Squirrel-Squirrel


Ehem ehem . Tadaaa kengkawan ! (*Tetibe). Actually , mia nak story ary uh mia,bubu n all my family (*Not including ; Cik kapit, Along & Angah) went to 'Squirrel-Squirrel' kat alamat bernombor 
2 Jalan Lompat Tinggi 13/33, Seksyen 13 Shah Alam40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia
Alamat Poskod: 40100 Shah Alam. Tah ape punya mimpi yaya ttber ajaq g makan at sini . Mia tak pernah smpai kdai tupai ni . tak tahu pung kwujudan nyer. Hik Hik~ Mula² xplan pung nak datang ngan bubu . N tak plan pun nak kuar . Dah abah nan mama mia suh beli kain 'Lace' nak buat Tunang katanya . Haishh~ Sibuk btui deme ni . Beriyer sangat tahu . ;) eh eh . Dah kelaut dah kelaut ni nape cik mia . kite nak cite psal tupai kan kan . ehem ! Oke. So, kami went to ini Restoran Steamboat Tupai-Tupai di Seksyen 13 pada hari hari .. err.. Senin ary uh . Blanje mama N Baba makan . Kat situ yaya (kakak mia) cakap satu kepala dia kira RM30. Pada mia mahal N tak berapa nak berbaloi sangat, pada mia la , mia tak tahu la pada orang lain kan . Pada mia Steamboat nya kuah sup N tomyam tak berapa nak sedap sangat. Maybe,sbb mia tak sihat ke malam tu tak tahu la kan . Tapi , sejujurnya, tak sedap. Tapi masih lagik boleh dimakan . (*Bubu makan TeluQ Puyuh manyak tangat .. Suka betui beliau). Tapi dari segi Surroundings not Bad . Very comfort . Sesuai untuk bawak family , makan2. Bincang pasal kahwin . (*Opssss !)

Overall , for me. Kalau nak cube makan iyer tidak ada salah nya . Digalak kan .. (*Itu pung kalau mampu). ¬

-N-



Kus kus Semangat (♥♥,)





No comments: