Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Friday, March 1, 2013

Pemberi semangat !


♪As I walk along,
I wonder what went wrong,
With our love, a love that was so strong.
And as I still walk on,
I think of the things we've done
Together, a-while our hearts were young. ♪♪ 

After went to kursus kat amcorp mall . I asked ain to give me a ride to ‘Padang Belia’ yang dekat ngan Panasonic tuh . Sebab mia nak bagi semangat kat cinta aty mia yang kudut ni . (>‿♥)v Time tuh ujank , seb bek ain baik hati bagi mia pnjam iyer nye payung. Uh uh . Yang tak leyh bla , dekat sejam mia dok tgk ja bubu main bola, rehat, lepaking² dgn teman²,gusip²,minum².. iyer langsung tak pasan mia . (Sedih betoi), Tapu seb baik mia kewl .. kan tut kan .. :’) Tak manyak pung gambor mia nan dia . iket ja . Tu pung abg wan yang amek pakai camera dari jepun dia uh .. Seb baik time tuh ada teman² lain yang bersama. Bule burak². Huh . Pahtu kan , mia bagi Bunga rose kat bubu . Iyer tak cakap pung iyer suka , tapi mia tau dier suka .. Malu nak ckap la kata kan .. (¬‿¬) 
Pukui bubu .. pukul pukul !! 

Orang tua + Orang muda Production 
Meiya + Normy 

Junior solar alert sdn bhd . 


ini namanya sayang saya . 

After penat bagi semangat kat sayang , we went to ‘Restoran Barra’ kat seksyen 7 uh . Lapa lah kata kan. Tadi kan mia makan ‘Subway’ jaa. Kat ‘Restoran Barra’ uh mia pekena ‘Mee Goreng Ayam Barrrrrraaa’ . Heiks~ Aumm .. me,eima,Apiz ,bubu & Pian . Siap masuk fesbukk kaww.. ingat ape ? Feymess mokcik ! :D *Bangga. Fuhh .. Satu hari kuar, penat sngat . Tapi seronok .. Fun N loving lah kata kan .. Seronok jugak tengok hapiz bersama kehidupan baru dia . Harap² kekal smpai akhirat . Amin ~~ 

baraaa semakin membaraaa ~


Notajari : Pedas woo mee goring baraa membara iyer . Tapi lazat ~~ ;)

No comments: