Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Friday, March 1, 2013

Kursus si kurus ! Excel!

Pon pon .. Setelah sekiann lama . Mia tak update ini blog . Wahhh ! Sudah bersarang itu lelabah . Haishh ~ Ehem ehem . Sebenarnya Mia nak story about my little ‘course’ kat @Amcorp mall PJ. Ri tu , me,yana,ain N lain² d production (Girs unly yawww) went to itu kursus . Sabtu N ahad (23 & 24hb Feb 2013). Actually, Mia tak pernah tahu pung kewujudan ‘Ampcorp Mall’ tu aww. Heiks~ Mana nak tau , saya budak Jay Bee . Mukan Keyy Ell . Darr~ (¬‿¬)~ 

Sebenar benar dan kebenaraan nya , mia namo cite sal itu kurus , eh silap . Kursus. Mia nak cite pasal Amcorp mall tu . Mall tu tak de la bagus sangat , tapi seronok . As what I heard from the workers there, Amcorp mall ni usually lau weekends memang ada juai² borong , ada itu macam ‘Street Market’ lahh . Tapi nama pung street market kan , mia tak de la beli pape pung . Cuma bunga untuk yang tercinta (Tapi, xleyh ambek gambor. Phone ikat getah kann .. Sadis) .. Oh yer. Tapi mia ada buat Inai . Kupu² . Cantik . Pandai kakak ‘industan’ tuh buatkan kupu² umeiyh di tangan kiri saya.. heiks~ Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Ƹ̴Ӂ̴Ʒ 
Yana nama budak ni . Muka ala2 yuna .. (^_^)

Bilik darjah kami di MOSCOW ! Jauuhhh ~



Saya dah cm sama kaler ngan kakak industan ni , Huh ~
Lihat ! Hasil nya .. wahhh .. kupu kupu ditangan ku ..
Me + Ain Shakira 

Pahtu , tetiber ja . Ada plak ‘Hantu Cina’ atak mari ohh ! Sempat la snap 1,2,3, gambor . Takott oh sayer nengok muka itu hantu .. fuh fuhh .. Garang sangaatt ~ Tapi kelakor, kami ni dah cm orang indon mai Malaysia . Jakun sangat .. hehehe.. Tapia pa ada hal . Itu hak kami untuk jakun kann ? :) 

Weng weng .. 

Lunch plak .. Hari pertama itu Dayana mahu makan kat ‘Secret Recipe’ (Nafsu kaya ini budak). Mia plak makan ‘Macaroni prawn with cheese’ + ‘ Root Beer Float’ (Aummm). Dap nyer ..Tapi nama pung makanan western , mia mmg tak bape nak masuk sangat . Tapi seb baik saya dapat habiskan .. Hehehe. Nama pung lapo . bagi batu dan kayu pung mia telan juger. Hari kedua plak mumum ‘Subway’ – Meatball + Coke ! . Pun rasa nak terbuwekkk . Dua hari itu , tak jumpe langsung makanan kampong . :< Sadis betui .. 

Makaroni Prawn with cheese .



Kesimpulan dari penceritaan manusia saya ialah . Kursus itu terbaik wok ! ヽ(´ー`)人(´∇`)人(`Д´)ノ 



Notakaki : Terlupa ! OTW balik dari itu kurus pada hari pertama , kete mama rosak, temperature naik woo . Ini lah hasil nya atas kerosakkan terbabit . :( 


Sedih . dah la ujan .. :(

No comments: