Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Friday, March 15, 2013

Hada Labo (♥♥,) v

At last !

Tadaaa. . Heiks~ Dikesmpatan ini saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Iklan di TV yang selalu menyiarkan iklan Hada labo ni . Saya sebenarnya sudah lama ingin dan mengidamkan (*Cewah) Produk from japan ni . Teringin nak sangat memakai produk ini , tapi bila tengok purse ($$$ nya kureng), sedih dan hiba menimpa diri ini .. kuwang kuwang .. Tapi , actually , tadik pung $$$ kurang jugak , tapi masih lagi saya dapat mengekalkan ke'Relax'san muka saya .. Fuhh fuhh ~~ Dah . Saya semangat tau nak tukaq produk muka , Biasa la . Apabila Naluri 'Isteri' sudah menyapa .. Kena la santekk² untuk bakal suami (*In Sha Allah).. Oh oh . Okeh . So ..

Here it is my 'Super Hyaluronic Acid Moisturizing Lotion' & 'Super Hyaluronic Acid Moisturizing Face Wash' !! 

- Hada Labo Labommm. Hik hik. - 

Mia ru nak try product ni . Baru beli tadik at 'Watson' dengan harga RM58.50 ! Macam mahal kan? Tapi dengan penggunaan yang sedikit rasa nya berbaloi kot . Actually , Im not sure if this product is suitable for my skin . Coz, my skin kan a lil bit amacam sensitif (#Ehh..Apehal cakap Bahasa rojak ni .. Haishh . Singapore sangattt lahhh ! Tak suka ta suka..). Ok ! Harap harap . Kulit saya sesuai .. Amin Amin ~ Tengok Sebulan t acaner . Ada perubahan tak . Harap² ada.. kui kui .. ;) Go go go 'HADA LABO'



NotaJAriKaki ; "There's Always gonna be that GIRL Who's Prettier that you . You just need to find the one GUY that doesn't Care" - I've found mine !- 

No comments: