Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Friday, December 21, 2012

♥I Love You ICT♥







Assalamualaikum~


Hai Geng bloggy . Today history dun hav. But hari itu punya story ada la . Haish ~ Susah betui skunk nak update blog. Kat upishh manyak pulok kojer. Macam² plak tuh nak kena buat . =( huh ! pape pun , penceritaan harus diteruskan . Actually . Mia bagi *Hint ja la . Malas la nak type . Letih sangaaaattt ! (T_T)v


εїз on 15 & 16 December ritu . ME n bubu p #Madu bulan . Kat Holland ! (>‿◠)✌εїз

εїз Jengjalan kat tempat yang paling sejuk (*Ada banyak Compressor Aircond la kann) εїз

εїз Main gelongsor yang menyejukkan *pungkok kami εїз


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Pahtu kan , kaki kami tenggelam dlam ice yang dilonggokkan oleh brade tukang sapu ice tuh Ƹ̴Ӂ̴Ʒ 


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ N then, di situ lah bermula kisah kami kegegelan , kesejukkan yang tidak dapat ditahan dengan jacket yang *Musuuukk itu . Grrrr . ( つ﹏╰)Ƹ̴Ӂ̴Ʒ 


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Tapi papepun . #Madubulan kami kali ini yang Terhebaaattt !! ٩(●̮̮̃•)۶ Ƹ̴Ӂ̴Ʒ 


~Mia♥+♥ Idrus~












No comments: