Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Friday, December 21, 2012

♥I Love You ICT♥







Assalamualaikum~


Hai Geng bloggy . Today history dun hav. But hari itu punya story ada la . Haish ~ Susah betui skunk nak update blog. Kat upishh manyak pulok kojer. Macam² plak tuh nak kena buat . =( huh ! pape pun , penceritaan harus diteruskan . Actually . Mia bagi *Hint ja la . Malas la nak type . Letih sangaaaattt ! (T_T)v


εїз on 15 & 16 December ritu . ME n bubu p #Madu bulan . Kat Holland ! (>‿◠)✌εїз

εїз Jengjalan kat tempat yang paling sejuk (*Ada banyak Compressor Aircond la kann) εїз

εїз Main gelongsor yang menyejukkan *pungkok kami εїз


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Pahtu kan , kaki kami tenggelam dlam ice yang dilonggokkan oleh brade tukang sapu ice tuh Ƹ̴Ӂ̴Ʒ 


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ N then, di situ lah bermula kisah kami kegegelan , kesejukkan yang tidak dapat ditahan dengan jacket yang *Musuuukk itu . Grrrr . ( つ﹏╰)Ƹ̴Ӂ̴Ʒ 


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Tapi papepun . #Madubulan kami kali ini yang Terhebaaattt !! ٩(●̮̮̃•)۶ Ƹ̴Ӂ̴Ʒ 


~Mia♥+♥ Idrus~












Thursday, December 13, 2012

Menarik Tahun ini . ♥


♥Assalammualaikummmm...♥

Bismillahirahmannirahim.. Hai stalkers² yang disayangi sekalian . Lama kan mia tak update mia nyer bloggy . Haiyark ! Nak buat caner . Sumber kekuatan untuk mem'bvlogging dahh tarak . (T_T) Sedeih woo . Um um . Actually, Mia mukan nak story banyak . Just , Ary uh , Mia dok belek² ada la satu buku neyh . Then i saw somethin that reminds me of my hubby (IdrusAlbain). Taraaaa.. Gambar² ini akan menceritakan semua nyaaa !! \",/



♥ ini chocolate pertama yang diberi oleh bubu ♥

♥ ini 'Movie' Couple pertama kami . ;) ♥

♥ ini 'BaksinRobbin' Pertama kamii. ♥

♥♥ Ini ... Selama² nya cinta kami.. ♥♥


Notakaki : Nampak terr gambaQ neyh . Haishh. Main try upload ja. :D Hee~