Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Tuesday, November 20, 2012

Rambutan Teluk intan MaLii !


"Mak kata. Rambutan ni tanam kat depan umah. Liorr dah." Hee~ :)
Ehem . Actually , Mia saja ja mau update penceritaan manusia mengenai rambutan (#Gambar diatas) neyh . ;) Hee~ Nampak cm tak de pape je kann? Tapi , sebenarnya kan, sebenarNya ini lah rambutan yang telah jauh mengembara dari ‘Perak Darul Ridzuan’ sampai lah ‘Selangor Darul Ehsan’ neyh . Jauh en en . Haish~ Mengulorr dah bercerita . Ok ok . Sebenarnya , rambutan ni , Mak (#Bonda bubu) bagik kat kak Jee (#Kakak bubu) suh bagi kat Mia(#Gf Bubu). Hehe ~ Bubu says mak loves me sooo much . That’s why la iyer bagik ini rambutan . Manyak dah pung mia makan sowang² . Thihi~ Sampi akewt dah tekaq neyh .. (T_T)/ Oh ! Kelmarin , I say thanks to mak, mia call ayah nak cakap ngan mak , pastu kami berdua gayut lah . Sonok mak bercerita . Macam².. (#tetibe hati sayu rindu sore Bonda oyie). Urmm . Uh ! Pape pun . 4 minit yang singkat uh dah cukup untuk menunjukkan kasih sayang kami . (#Makasihh mak Chumel ! )

No comments: