Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Tuesday, November 13, 2012

Ƹ̴Ӂ̴Ʒ ICT Bersama Rama² Ƹ̴Ӂ̴Ʒ


Entry MJ hari itu . Sangat syiook Yoo . Me n my Rama² (Yana 1,Yana 2,& AIN) went out for our ‘Ladies Night’ . But, it doesn’t mean we have to go to the club right. Juz a place that my butterflies’ can hang out together². Actually kan malam itu hujan+Sejuk Yooo. Bayangkan basah+kuyup ditengah² ICT itu . Oooohhh. (#BahagiaSementara) . (>‿◠)v Then kamik tak lama kat YEEEICT uh . Kami went to MBO Klang (#4 the 1st time makcik p situ okehh),Buek apo laiee , Karaoke bumm bum la jawapnyer. Dahh~ Nak buat ape lagik , nak lepak kat kedai mamak tengok bola ujan, nak g ‘Tettt’ tak leyh (#HEiks~), nak g umah bubu (#bubu kerja la cari rezeki !), nak nak nak .. last² Tup tupp bong bong keching kechingg ding dinggg (# ehh ada plak ding). Karaoke ja la . 1 jam sahaja , coz jarum jam Casio kuh yang berwarna Gold telah pun menunjukkan pukui 11.00 P.m. Jadi, maka tidak langsung lah kami hanya mahu meng’SUMBANG kan sore kami hanya untuk satu jam itu sahaja . But pity for my fwen (#Ain Shakira Whenever²), She’s having a little bit of prob with her hubby that nite . *Maap ain. We never meant to hurt you♪ 

Pengembaraan kami ber’Empat tidak la lama mana . Only take a few hours ja. But for me ! It’s worth it la having fun with my super-duper EX GIRLFRIENDS ! Ehh silap .. Girlfriends la. :D


FYI nama iyer YANA . Again YANA Junior.

'Fluid' Gegurl. (^_^)

(~_^) Yang saya pelok itu YANA Senior , Sebelah iyer Shakira whenever² 

Caption : Kosong.. kosong .. =D
Whenever Yana with mia . ;)

No comments: