Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Friday, October 5, 2012

(ᴖᴥᴖ)v Meet my Parents

Bubu

BB

Bismillahhirahmanirahim . 


Haloo Stalkers N Buddy ! Ehem ehem . Lots of things to story about but I rather (Again) make it simple . Malas la mau cakap manyak². Tak dop idea nak nulish ape. Urmpp ! Yeactually kan , hari Sabtu (29/09/2012) sampai Selasa (02/10/2012) bubu datang umah mia (Tutiyh ngan yuish pun ada , Eh ! Lupa lubiah skali , Eh ! Tertinggal Nyuu pun ada..Alaaa.. ada lagik pulak .. Wubby skali lahh ..) Haaa. Ramai wow itut balik kampong mia . ;) heee~ Mia ngan sayang tak manyak jalan berdua , Kami berjalan skali ngan ma N ba . Bubu seems happy, Itu ape yang mia nmpak dan perhatikan lah kan . Sonok ja iyer . (*Muka ada sikit macam itu tutiyhhh) (^_^)v Mia tak tahu mahu bawak ini mudakk ke mana . Juz Danga Bay ja la pilihan yang ada . Lama juga mia takk p Danga Bay . Last mia p masa mia Form 5 (17 Tahun) until now mia tak p agik. Dah 5 tahun oh . :O Lama kann? Seb baik tak sesat . Banyak benda baru ada , macam².. N macam² permainan ada ! Huishhh . Tapi mia tak bani nak men (*AKowt). Bubu ajaQ gak men natang pusin² laju² uh . :< Tpi mia tak leyh , mia akowt sangat . Cian bubu taw.. (*Maap yee hencem) ;( . Mia juz boleh arap yang bubu yus heppy balik kampong mia yang tak berapa nak kampong uh . (*Ehemm Ehemm). ♥ 


..Incik Kus.. 

Thank You for everything love. & Thank you for the time you spend with me n muh family. 





Nota Kaki : Kami lumm Tunang la . Cuma dalam perancangan untuk mendirikan rumah tangga ! (^_^)/ Heiks~ Kann Idrus (?)

No comments: