Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Friday, August 17, 2012

☺ Iftar Ramadan bersama mereka ☺


Gonjeng² jaa pangai sowang². Heiks ~ Allah ! Almost pogOt 4 da intro . Haaa.. On bubu’s day, “we” , it’s not only me n him . But
me, bubu, kumbang, tecik, pizee, noi and pe’ah wen to ‘Ikan Bakor Jeram’. Lupa mau ambek gambor nama kidai uh beso². Hik hik ~ Oh ! Actually, perancangan nya kami berdua ja , then mia ajak lah cuzin mia skali , then ttbe bubu says, kumbang n frens mau juinn buka sesame (Act, bubu yang ajak. Hik hik). Then kami pun buka lah kat jeram . Engat nak makan ‘Ayam penyet Wong Solo’ jaa. Tpi kumbang says ; “Salunya kat situ ramai orang aaaa”. Haaaa ~ Nmpok nmpok care iyer ckap dah tau iyer siyes. :D Then, dieorang pun buat la plan dieorang ajak makan kat jeram nuu. Mia follow jaa. But muh cuzin uh moody ja. Tak tau nape. ;( urrmmm.. Oh ! Ramai gilak oh orang bile kamik smpai . Adoii. Seb baik tak kena nunggu lama sngat , Wlau pun rasenyer cm lama jaa.. (~_~)/ Pape un , kamik kenyang itu malam . Erkkkkkk ! Alhamdullilah . . :O

Incik-incik . .

Itu Kerang namaNya ! :D

Kumbang+Pizeeee

"Sometimes arguing about somethingwill make us smile at last"

No comments: