Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Friday, August 17, 2012

♥Selamat Hari Raya AidilFitri 1433H♥


Entry 17082012 – Friday

\(ᴖ_ᴖ)/ Salam Aidilfitri semua ! Hik Hik . Kepada semua stalkers² yang ikhlas maupun tak ikhlas singgah sebentar d’blogg ‘Tutiyh’ neyh . Makacihh yaa. Mia nak mintak ampun dan maaf dari hujung rambut smpai ujung kaki. Andai kata , kata² dan penulisan mia dlam blog mia neyh ada mengguriskan hati mana² pihak dengan segaja mahu pun tak . Mia neyh manusia biasa yang salu buat silap . Mungkin benda yang pada mia tak de pape , tpi pada orang lain tak. Maaf ye semua .. :’)

Semoga Aidilfitri kali ini membawa keberkatan kepada semua. Aminnn ~

♥Card Rhayerr tukk Bubu Yuish♥



*Camat Hari Eid sayangku !*

*Rhayer jemput datang umah awww..*




P/s : Jgn lupa bawak Mak & Abah (Lau ase² nak bwak sume lagik elok ..)

♥After Iftar , ICT tymeeee ! ♥


No Words can describe what I really feel bout u. Juz sometin I want u to always remember; I you every moment I take my breath
Idrus Albain (♥).

♥ Incik Love 

11 Month dahh ! (^_^)/

Garrang kan ? garang kan ? Neyh Angry Bird neyh. =D

Seperti punguk merindukan bOlan ~


Gotchaaa** Saya lah Mia !
Muka pelik alaaa² tutiyh ..





☺ Iftar Ramadan bersama mereka ☺


Gonjeng² jaa pangai sowang². Heiks ~ Allah ! Almost pogOt 4 da intro . Haaa.. On bubu’s day, “we” , it’s not only me n him . But
me, bubu, kumbang, tecik, pizee, noi and pe’ah wen to ‘Ikan Bakor Jeram’. Lupa mau ambek gambor nama kidai uh beso². Hik hik ~ Oh ! Actually, perancangan nya kami berdua ja , then mia ajak lah cuzin mia skali , then ttbe bubu says, kumbang n frens mau juinn buka sesame (Act, bubu yang ajak. Hik hik). Then kami pun buka lah kat jeram . Engat nak makan ‘Ayam penyet Wong Solo’ jaa. Tpi kumbang says ; “Salunya kat situ ramai orang aaaa”. Haaaa ~ Nmpok nmpok care iyer ckap dah tau iyer siyes. :D Then, dieorang pun buat la plan dieorang ajak makan kat jeram nuu. Mia follow jaa. But muh cuzin uh moody ja. Tak tau nape. ;( urrmmm.. Oh ! Ramai gilak oh orang bile kamik smpai . Adoii. Seb baik tak kena nunggu lama sngat , Wlau pun rasenyer cm lama jaa.. (~_~)/ Pape un , kamik kenyang itu malam . Erkkkkkk ! Alhamdullilah . . :O

Incik-incik . .

Itu Kerang namaNya ! :D

Kumbang+Pizeeee

"Sometimes arguing about somethingwill make us smile at last"

♥Bubu Day ! Muahhhh ! ♥



Entry 11082012 – Saturday 
Hei Stalkers ! guess what ! Today (KononNyer laa..) B’day bubu mia yang ke 24 tahun tau . urrrmmm. BesaQ dah dak Yuish neyh. Alhamdullilah . Semakin hari , bila usia semakin meningkat , Kematangan semakin Nampak jelas dalam diri bubu . Neyh ! B day wish utk bubu ; 

Sayang .. 

* Semoga b panjang umo dan d’murahkan rezeki selalu . 

* Semoga b dapat menjadi insan yang berguna kepada keluarga dan juga kepada insan yang tersayang . 

* Sayang arap b sabar menempuh segala dugaan yang datang , yang cube menyakitkan bu, cume melukakan bu. :’) Allah sayang org yang Dia uji tauu. 

* Last But not least; Take care of yourself dear , Coz your are muh precious . Hik hik hik ~ :D Muahhhhhxx !


B'Day Present 4 bubu !

♥Iftar D SACC♥

Me + Nurlina Dayana

Me + Didi@Najwa Latifff . =D

Our Tauke ! \",/

Mereka . 


Entry 04082012 – Saturday



‘Heppy 11th month of our anniversary ya Idrus Albain ! I hope He will give us His bless for us to be together forever an eternity. Aminnn~’ 

Oh ! Ber’iftar d SACC yang penuh dengan cabaran dan godaan . Knape la time² ceni iyer nak sakit pwot bagai . :< umphh. Tak dapat nak pekena “Satay”, “aiskemm”, “Kambiang”. Urmmm.. Pwot². Nak meragam ajaa..lau pwut tak meragam muleyh mia makan manyak² malam uh awww. (T_T) . Tapi ape mmpu mia buat , hanya mmpu menahan skit nak cirit yang tramaaat sngat ! ni semua penangan belik makan kat bazaar lahh neyh . :@ ehh², apekahh !? Silap² . Maap ! Continue story . Ehemmm ! Company mia ada buat majlis berbuka pose ary uh . Kat SACC . FuyoooO~ :O Ramai gilak orang datang . Umphh ! Malu bentar sayerr. (*Tersipu² malu) . Akid un ada , tpi malam uh akid syik meragam ja. Agaknyer iyer idok selesa kan dengan keadaan yang sejuk sebegitu rupa . 

Tapi, tak tau nape . Mia ase malam uh cm tak heppy .. Maybe sbb bubu jauh sngat kowt dari mia . uh uh . Geyaammm jaa. :@ Seb baik malam uh bubu hencem sngat ! Semart sngat ! :> Biaq p lah depa mau kata apa , keding ding ding kaa, kedong dong dong ka.. janji itu budak saya punya ! (-,-)v (*Muka berlagak). Haiishhh ! Niways . Thanks too muh Big boss sbb sudi buat majlis iftar beramai² neyh . Alhamdullilah . Taun d’depannya buat agik yeaahh tauke ! (^_^)v 



-N-

(ᴖ_ᴖ)/ Berbuka bersama Cinta ~

Entry 30072012 – Monday.


Today was a fairy tale! :D Went out with Honey Bee for iftar . Opsss ~ Owite ! No more story telling’. Juz muh Pixxy will create a story that shows everything. Yeppii ! \”,/ Kasi Lop² ckewt aa. Hik hik . :D 

Bubu 

Chinta