Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Saturday, July 14, 2012

*Bulan Ramadhan 1433*

Salam Ramadhan dari Kami ~
Syukur alhamdullilah . Dah nak masuk bulan ramadhan dah kan . Agik Seminggu (7Days). Tapi, macam mane lah keadaan mia berpuasa sorang² t kann. Tahun lepas ader yaya . At least terasa la jgak dok ngan family (Wlau un tak berapa nak ase sngat). Taun neyh dgn nini ja . Tak tau nak buka ape, nak sahur ape. Dengan sebox yang osak uh . Dapo tak derr. ;( alaahaii ~ sedih nyer hati ini . tak kan tiap² hari nak kena beli kat ‘bazaar’ bagai . Bwekkk ! gumuks oh t . =p namo namo namo.. errmm.. Org lain ase sonok nak pose. Mia plak ase sedih . Tapi, Seb baik ader bubu yus . Taun neyh . Taun kedua kami celebrate Ramadhan & Raya (InysaAllah) sama². Taun lepas tak ase sngat lahh kan . Kan masih ber’poligami’ tyme 2 . Hik Hik Hik ~ :D Taun neyh , bubu kena pocus on mia sowang ja . Xleyh ader org lain . Taun lepas uh seb baik je mia memberi keizinan sekejap utk ‘dia’ merasa bahagia dengan bubu mia neyh . Taun neyh sorry . There’s no vacany for her in his heart. Ehh ! Ape neyh . Bau longkang plak cite psl mende lain . Org tgh cite sal pose neyh tahu.. umph ! Oh yaa.. InsyaAllah , lau ader rezeki nyer. Mia nak buatkan baju raye untuk dak yencem yus neyh . Dak yus ckap, iyer trharu sngat . Mia suka bila dak yus neyh heppy . Baba plak dok nanyer² bila dak yus nak ukuQ baju raya. Amboi ! Bapak sayer neyh macam dah jumpe ‘Menantu’ kesayangan jaa.. hehehehe ~

Ramadhan d’oa : “Ya Allah, panjangkan lah jodoh kami agar kami dapat meraihkan bulan ramadhan dan syawal bersama²buat kali kedua.” Aminn ~

No comments: