Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Thursday, July 26, 2012

Diz Boy is mine !



There . Bubu Tunjukkan kasih sayang dier. Nama Belakang uh lau try 'Google Translate' compem kantoi nama gadis dier. Yawww ~ Malu aa. Eishh.. (-,-)v 

♥Bila sayang tunjuk Cinta ♥


;) Encem encem ..



Dated : 25072012 – Wednesday

Beby !! Nama Nak ‘MiaRos’. Manis seperti madu laahh awakk sayang ! Makacih yaa makacih ~ ;p 

♦Bila Tutiyh lapo kepengin aiskem♦


Tutiyh tutiyh .. Nengok . 24jam keje mengabizkan uit mia jaa. :( nampok ja kecik tpi nak beli aiskem yang beso ajerr. Sebb baik tutiyh neyh tecik dan chumeiyh , lau tak . “Tak Pat jack ! !” Salu mia lau beli BR mia suke makan ‘Cotton Candy’ , sbb bubu yus yang ajor . Iyer suka sngat mkn ‘Cotton’ neyh. Hasihhhh . (-,-)/ Aip aip . Ok . Pastu, yang kali ini , mia beli Aiskem campuran  “Jamoca Almond Fudge” + “Chocolate Mousse Royale”. Yummmm Yummm ~ Sedap~ (^_^)/


-N-

aiskem + Tutiyh  

Saturday, July 14, 2012

♥Seribu satu kisah tentang Idrus Albain♥


Date : 13072012 – Friday

Sesuatu tentang Sayang yang kadang² Die sendiri tak tahu .


Dia seorang yang agak tinggi ,kurus , gerakanya cepat tetapi lembut. Matanya besar dan menarik , dan rambutnya ikal .Bibirnya mungkin nipis .Dia suka menolong dan membantu orang. Dia berkeyakinan dan berpersonaliti kuat , ini membolehkannya maju dan memimpin . Dia juga suka menjadi popular dan di puji .Kehidupan cinta adalah penting padanya kerana dengan adanya orang yang mengasihinya membuatkan dirinya penting . Rupanya yang tampan dan yakin menyebabkan pasangannya merasa bertuah , tapi pasanganya perlulah menghormatinya , dan setia, kerana dia adalah lelaki yang cemburu, dari itu sebagai isterinya , jangan mudah anda melihat atau merngerling lelaki lain .Lelaki ini percaya kepada perkahwinan dan menganggap rumahnya sebagai tempat berehat , dan isterinya memberikan keselesaan setelah dia penat bekerja.

Yus : Amacam ? Sama kann ? Cewahhh.. suka lahh tuh . Muahxxx ! :D



*Bulan Ramadhan 1433*

Salam Ramadhan dari Kami ~
Syukur alhamdullilah . Dah nak masuk bulan ramadhan dah kan . Agik Seminggu (7Days). Tapi, macam mane lah keadaan mia berpuasa sorang² t kann. Tahun lepas ader yaya . At least terasa la jgak dok ngan family (Wlau un tak berapa nak ase sngat). Taun neyh dgn nini ja . Tak tau nak buka ape, nak sahur ape. Dengan sebox yang osak uh . Dapo tak derr. ;( alaahaii ~ sedih nyer hati ini . tak kan tiap² hari nak kena beli kat ‘bazaar’ bagai . Bwekkk ! gumuks oh t . =p namo namo namo.. errmm.. Org lain ase sonok nak pose. Mia plak ase sedih . Tapi, Seb baik ader bubu yus . Taun neyh . Taun kedua kami celebrate Ramadhan & Raya (InysaAllah) sama². Taun lepas tak ase sngat lahh kan . Kan masih ber’poligami’ tyme 2 . Hik Hik Hik ~ :D Taun neyh , bubu kena pocus on mia sowang ja . Xleyh ader org lain . Taun lepas uh seb baik je mia memberi keizinan sekejap utk ‘dia’ merasa bahagia dengan bubu mia neyh . Taun neyh sorry . There’s no vacany for her in his heart. Ehh ! Ape neyh . Bau longkang plak cite psl mende lain . Org tgh cite sal pose neyh tahu.. umph ! Oh yaa.. InsyaAllah , lau ader rezeki nyer. Mia nak buatkan baju raye untuk dak yencem yus neyh . Dak yus ckap, iyer trharu sngat . Mia suka bila dak yus neyh heppy . Baba plak dok nanyer² bila dak yus nak ukuQ baju raya. Amboi ! Bapak sayer neyh macam dah jumpe ‘Menantu’ kesayangan jaa.. hehehehe ~

Ramadhan d’oa : “Ya Allah, panjangkan lah jodoh kami agar kami dapat meraihkan bulan ramadhan dan syawal bersama²buat kali kedua.” Aminn ~

♥Cinta bersama sayang♥



Dated : 08072012 – Sunday Nite .

Hari itu bubu n I went to ‘Nominos Pezza’. Yummmy. Kate bubu iyer kebuluQ yang amat . Cian iyer dari malam seblum nyer idok makan agik , sampai pagi uh , smpai tgh hari uh tak makan jgak .. Malam baru lah beliau dapat makan . Hik hik hik ~ Act, its all beCoz of muh fault. Lau mia 4llow ja iyer g makan tgh hari uh , msti knyang cacin² lam pwut iyer. Maap ya love. ;( aippp ! eyaper sedih² neyh . wokeyh ! continue ; Kami makan at Dominos at Kota kemunting uh . Eh silap², Kota Kemuning . :D Kami order itu ‘BBQ Chicken’ , Tpi mia terlupa nak orderkan bubu ‘Chicken Wing’ . Ase bersalah sngat ! Tapi bubu says : “Tak pe sayang..”. Alaaa.. Bubu neyh . Org tgh srbe salah leyh cakap cm uh jaa. (T_T) Dah la mia neyh pelupa . Mane nak engat . Dah dok natap muka iyer jew 24 jam dah tak ingat ape dah . Heheheh.. (Muleyh kann Bu?) . Alhamdullilah , After dat kenyang lah kami . Ingat mau p ICT , But on dat nite bubu ader ‘Putchal’ pulok. ;( Sedih lah jgak . But im ‘Cool’ lahh. It’s okay. Mia kan understanding (Kadang²). . Fuhhh ! Bubu says he loves me . N I say . “I you back HONEY!”.

-N-
MOTIF : B'day present. :D Wiwiwi ~

Muka lapar iyer .. Macam tutiyh .. :D

Tu . Lihat betoi2 . name saya taww.. 

BBQ Chicken kami !

Muka kenyang iyer neyh.. (-.-)v

Muka secopen bubu !




Love : “If someone would ask me what a beautiful life means, I would lean my head on Yus shoulder, hold yuS close to me and answer with a smile, Like this.”




♥Celamat datang k’dunia Akid ♥


Dated : 20062012 – Wednesday


Beby akiD ~


Adoii ! Lama dah nak letak citer sal dak tecik tomei neyh . Actually , abg mia dah dapat beby boi . 20062012 hari itu . Nama iyer , Muhammad akid . Mia lumm jumpe iyer agik . Lumm sentuh pun agik aww. ;( InsyaAllah, senin neyh iyer balik sini dah . \”,/ Yeahhh ! nanti nak ium puas². Lau masuk dak akid neyh , dah 7 orang dah anak menakan mia . Fuyooo ! Ramai . Meyhmeyh meriah ini raya . Tapi kan .. nanti nak kena bagi miker sume ‘uit rayer’ . Aiyark ! Bankcrupcy makcik mia ceni lahh . Pape un . Welcome to the world my dearest Akid ! (^_^)/

Nephew: Akid besaQ t jadi super hero makcik mia naa..

Thursday, July 5, 2012

Cinta kami ~

Sayang . Do u remembr tak smlm aNniversary kite yang ke 10 . Bukan 10 tahun . 10 Bulan . Heppy nyer sayang . Bahagia ja ase taww. Rawww ! Kadang² uh , Tpk jgk Bb, Manyak dugaan kite kann ? Tpi , ALHAMDULLILAH . . Kita dapat tempuhi sume 2 same² kan sayang . Ramai , Ramai nak kite brpisah , Tpi..bnde² cm neyh yang buat hbgan kite makin kuat kan sayang ? Arap² hubungan ni sampai ke jinjang pelamin, sampai bila² .. amin ~ amin ~ 


(^_^)/ Umphh ! Lover in love !

◕‿◕ Mubee with my love ◕‿◕







Note : Cinta yang sempurna .