Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Wednesday, June 13, 2012

The Beginning of June .♥♥



Setelah kepenatan berjalan² smpai perok dengan bubu yuish , its tyme for me to go back hometown pulok .. Johor ! here me come .. 4 Hari oh at kmpung . Bubu mroh² suh balik cepat . (Rinduu kate nyer..) . Yawwww~ Malu makcik oh . Hik hik . Manje dak bubu neyhh.. (^_^)/ Bila dah jumpa family . Meyhmeyh happening lahh ! Lamer woo kamik tak berkumpul 8 beranak neyh. So, Disbbkan dah berkumpul ramai², Angah (AS a Commander chief), bagi lah arahan suh kemas umah , angkat robok uh, kosong kan robok ni, bakor robok uh , bakor robok neyh .. Biaselah, Dapo’ baru nak renovate kan . aish aishhh ~ Abish gambor² tecik² mia kena buang woo. Nak buat caner . dah kena najis kucin . (T_T). Sdeyh sngat ..Baju² lame cik kupit yang kalu kumpul dah macam ‘Bukit Antartika’ dahh, belambak² ohh.. Macam dah muleyh buat joget lambok.. =P Oh ! Not forgotten la. On Saturday Night live uh , kami ader buat sidikit bacaan yassin . Buat d’Oa selamat lah , sume anak² oyie + man pulang ke kampong kan.. Alhamdullilah . After that , kami buat BBQ lahh ape agik ! Iyahh iyahh.. Macam² jenis siPuuutt ader..aummm aumm.. knyang oh itu malam . Semangat ingin menurunkan berat badan yang semakin hari semakin menurun ni kecundang jua akhirnya.. (T_T)/ Pape un , Raya ni agik parah mia , bab cume bilik mia sahaje satu² nyer bilik yang lumm d’kemaskini .. OH ! Tidakkk !! ;( Help me bubu yuishh ! Help ! . . .

Penceritaan Tidak akan lengkap tanpa GambaQ !




Angah sayer ~ Mengader kann ? \",/

Udengggg !

Ayemmmm ~

Pari + Kupang 

Mom N I 

No comments: