Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Tuesday, May 29, 2012

Ceritera Tutiyh~



Entry on 29/May/2012 : aiyark aiyark ! \(^_^)/ . Eh.. Hari ini 29 hari bulan lahh ! Opsss.. HB to me ! Wahhh. Suda tue² meyh. Alhamdullilah . 22 Tahun jugak akhirnya . Semoga jalan di’hadapan dipermudahkan utk mia . Amin ~ Amin ~

oh ye ! lame mia tak update blog kan . Compem makcik² & pakcik² skodeng dah manyak lari . Pfttt . (>,<)/ Aiyoo.. mau buat caner, mia hanya manusia biase yang kekurangkan sumber² technology yang higer than never !! Hik hik . Wokeyh ! Act, Ape mia na share ary neyh yurpp.. urmmmm.. ase cm banyak mau ce’story , but I dun think it’s necessary 4 me to tell everyone ‘bout muh Sacred life . Wahh ! Sacred sngat .. But, act betol la kan . From day to day I’ve learn that not everyone wanna know about our life . Juz kita je kdg² macam yerk² je mau story sama semua org . Tpi.. For me la . tak salah nak cerita pada yang sudi membaca & mendgr kann ? Errr…dah smpai perak dah mia merapu yewrp ? (O_o) Aiyoooo ~ Oh ! bercakap mengenai negeri kelahiran bubu . Ary uh , mia mintak bubu to buy my fevered drinks, tapi tup² dengan coklat² sampai . Bubu suka macam uh , mia tak mintak dier g beli . Kata nyer ‘Sayang’. Ye la… sayang un na mo cm uh . namo namo namo .. Semakin hari semakin matang & sweet lah ini budak ! Rawwrrr ~ Geramm wOoo ! Haha ~ But pape un , ‘Bout diz Coklat n Ice lemon tea . TQ ya Yencemmm ! hihi.. I U Strong²!

Bubu Beli kan !! (^_^)/

No comments: