Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Tuesday, May 29, 2012

9 Perkara yang Tidak Boleh di Bincang dengan Lelaki


1.jangan ceritakan tentang lelaki lain yang dalam diam-diam mencintai korang.
2.membenci ibunye. memang lelaki pantang.
3.cerita tentang kecurangan yang anda buat belakang lelaki tu.
4.Jangan juga ceritakan tentang keburukan kawan baik lelaki tu. Kawan tu penting bagi mereka.
5. Jangan membanding-bandingkan dia dahulu dan sekarang , lagi-lagi tentang kegagahannya,- buruk padahnya
6.jangan buat dia patah semangat terhadap pekerjaan yg dia lakukan. sebaliknya cubalah bantu.
7.bercerai.Memang satu perkataan yang lelaki tidak boleh dengar. eloklah dhindarkan.
8.kalau anda pendapatan melebihinya, jangan la nak diperbesarkan, hal tersebut akan menyinggung perasaan dia.
9.bile berjumpa dengan teman lelaki lama, tak perlulah terlalu ghirah dan tak perlu ceritakan perasaan itu kepadanya.


Note : #Makcikmia Copy&paste tawww ! Mintak ijin mintak ijin .. (^_^)


Muh Love dun cost a thing !



But bubu loves me more than anything ! kann yuish !? Nuttin’ to say but something to share . ()





Note : () Love really dont coz a tink . But muh love to him is more than anytink ! ;) Bubu Yuishh !

He’s Muh Feveret Drugg !


He’s muh Favourite Drug. Yurrpp ! Idrus Albain . N I’ve been Soo Addicted to him . Soo Addicted till I can’t really stand on muh own . Luckily, he’s owes there for me wen I need him most . Soo Sayang .. I juz wanna let you know. Mekacih sngat bab jadi BB nyer favourite Dadah yang Hencem ! (^_^)/


Yuish ~

 Note : Yes ! I spell it right! Hencem . it’s not rumours lahh ,its da truth ! ;)

Conteng² buku bubu !


Dark Shadows~



Dating time !!! Iyah iyah ! Jumm sayang dating jumm ! Lepas neyh nak nengok cita “Snow white” pulak aww.. pastu na nengok .. errr.. err.. alaaa.. ape agik yewp bubu ? err.. haaaa .. bb nak tgk bubu aa.. muleyh tak sayang ?? Muleyh aa.. muleyhh aa.. Nak nengok jew lame² . Rawwwrrr ~ \”,/

Note : TQ for the sweet moment sayang ! (^_^)/

Ceritera Tutiyh~



Entry on 29/May/2012 : aiyark aiyark ! \(^_^)/ . Eh.. Hari ini 29 hari bulan lahh ! Opsss.. HB to me ! Wahhh. Suda tue² meyh. Alhamdullilah . 22 Tahun jugak akhirnya . Semoga jalan di’hadapan dipermudahkan utk mia . Amin ~ Amin ~

oh ye ! lame mia tak update blog kan . Compem makcik² & pakcik² skodeng dah manyak lari . Pfttt . (>,<)/ Aiyoo.. mau buat caner, mia hanya manusia biase yang kekurangkan sumber² technology yang higer than never !! Hik hik . Wokeyh ! Act, Ape mia na share ary neyh yurpp.. urmmmm.. ase cm banyak mau ce’story , but I dun think it’s necessary 4 me to tell everyone ‘bout muh Sacred life . Wahh ! Sacred sngat .. But, act betol la kan . From day to day I’ve learn that not everyone wanna know about our life . Juz kita je kdg² macam yerk² je mau story sama semua org . Tpi.. For me la . tak salah nak cerita pada yang sudi membaca & mendgr kann ? Errr…dah smpai perak dah mia merapu yewrp ? (O_o) Aiyoooo ~ Oh ! bercakap mengenai negeri kelahiran bubu . Ary uh , mia mintak bubu to buy my fevered drinks, tapi tup² dengan coklat² sampai . Bubu suka macam uh , mia tak mintak dier g beli . Kata nyer ‘Sayang’. Ye la… sayang un na mo cm uh . namo namo namo .. Semakin hari semakin matang & sweet lah ini budak ! Rawwrrr ~ Geramm wOoo ! Haha ~ But pape un , ‘Bout diz Coklat n Ice lemon tea . TQ ya Yencemmm ! hihi.. I U Strong²!

Bubu Beli kan !! (^_^)/

HAPPY BIRTHDAY MIA !

#C&P cake org ! Haishhh ! (>_<)
Entry Birthday Mia : Ehemm ! Alhamdullilah ! Dah 22 dah sayer ! Yaummm ! Makacih apda sume kengkawan yang sudi meng'Wish b'day sayer. Especially to muh lovely Beby = Idrus Albain . Thanx sume 4 the Doa' . Semoga doa² kalian dimakbulkan Tuhan . (Hik hik Hik..)