Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Tuesday, March 13, 2012

ІdяŭŠ

<3<3 muh Bubu <3<3

Bismillahhirahmanirahim.. J haloo my stalkers ! lamer bukan mia takk up date entry encik bloggy mia.. wiwi~ Busy lorh. Busy kojer, busy ngan family, busy ngan bubu yang trsayang neyh ! Syukur sangat . Dekat setahun menunggu , akhirnya selamat menjadi milik mia. Tak sia² nunggu dah yus neyhh . <3 Actually, there juz sometin that i would like to share bout bubu . Hari tu , hari sabtu baru² neyhh mia lapoo. Bubu pomise na kua mumum . Tapi bubu terpaksa cari rezeki untuk kami. So, Tak dapat la kua sama bubu neyh . N then , mia decide na jln kaki p cari kidai burger, ttbe bubu kate bubu dah otw g MCD. Auwww~ (^_^) Rupenya bubu na buat Suprise ! ! dier na blikkan mia makanan. Haha! Bubu bongek, mane mia na tau dier na buat suprise² neyh. Aishhh~ Dah sia² kantooi kan sayang. :D Sayangg btul bubu kat mia. :D

Bubu dah banyak berubah, Dier dah matang . Dia dah pandai jaga ati mia. Bukan takat jaga ati. Dia dah pandai jaga mia . Da besa dahh bubu saye neyh. Uisshh~ dah2 , xmo cita banyak² . Tak leyhh la sume cita na kena cita kan. Kena la simpan cket² utk kami. Bak kate fynn jamal ‘Buat apa dicerita bahgia kita rasa’ . \”,/ heiks~ tapi , cket² mia story lahh . Yang lain² , Bia bubu N bb je yang tahu . K daaa~

Note : Cerita ceni . Abish ceni . Takk mau canang kat orang aww stalkers ~ Macihh . .

♪1st Car♪

Buuu ! hahaha~ Next week mahu pulang kampong halaman . Mau amek sayer nyer ‘Vivo’ . Sedang menanti di johor . Wahh ! takk sabaQ pulak habaQ angg. Uishhh ! T past neyh p kojer naik ‘vivo’ saja. Takk perlu lahh numpang² lagi. Lau numpang mereka² yang ikhlas takk pe la. Neyh lau kita mintak tulun numpang un, Dok canang cita utara,selatan, timur dan barat. Xmo la sayerr.. Syerrammm~ (T_T) errr..serik³ ! Alhamdullilah, usia 22 dah ada keta sendiri. Takk kisah lahh keta kcik ke, beso ke, janji buleh bawk mia g kojer. Sape² na bising i dunn care sbb mia takk guna duit dieorang un na beli keta mia neyh. Soo.. Senyap ! J ohh yupp! Blumm pape agik bubu deruih dah pesan awai² dah. “Jangan jengjalan, jangan kua². Nak kua ngan b jew. Paham !?” grrr.. garangkan Boifren sayer yang umeihh neyh,,, hehehe.. baik lah sayang !
Entry Tamat !

Note : Vroommm-Vrooomm wit dak yus ~

Tunang²


Nurlina Dayana @ Missy yana
Yuhoo! Guess what stalkers ! budak kat atas neyh suda tunang tahu. Hari Ahad  lahh dier tunang. Bersama Mr.Tayong kesayanganNya. Alhamdullilah. Segala berjalan sangat lancar . Gadis ini sudah pun menjadi hak milik jejaka idaman nya. Uishh~ ase cm sononk jew bila dgor beliau dahh tunang.  Heiks~ Syukur. Semoga cepat kwen ya kawan . N again ! Congrats dear !! ;)

Note : Yummm..Nasik minyak satuuuuu!

Cik Kummy,Cik Lubby, N Cik Kuraa~



\(ᴖ_ᴖ)/ Wahhh ! suka pulak cik Emotion neyh . Ahaaa ! Guess whattt ! Ary uh kann. Cik nini g JeJogging yaw, pastu seb bek beliau tak xcdent dengan ini Kura ! Chumeyihh enn ? name beliau Kura . :D Beliau neyh di kutip oleh nini dan dibawa pulang ke rumah kamik. Kemudian nya, ini lah roper nyer. Yang C Kummy N Lubby dah jakoon sanagt dah. Biase lahh jumpe mmbe baru lahh kate kan. Bersungguh beliau neyh. Eishh³ Kecik² un dah pndai kann ? omeiyhh sngat c kura neyh, ary uh mia ltak lam bekas kicik beliau dok iam² . Pastu, bila dah ltak bekas besauu sket. Hamboiii~ meriah kawww~ Seap berrie² agik..Eiyuuu. PengotoQ aww kura neyh . Mia ngadu nan bubu, mia brsih kan kura neyh berrie. Pastu bule kann bubu ckap . “haaa.. 2 laa. Slalu mak dier pkai kan dier pempers uh”. Grrr~ gram jew kann dgor bubu kate cm uh . Sngt chumei ~ tau aje bubu c kura uh pkai pempers. Eishhh~ bubu² . (@_@) ok ! 2 saja. Kisah . 3 ekoR budak neyh . . Abisssshh~

Note : Aku ada kura. Kau adaa? :D

Baju kupell ~

Entry bout baju couple ! kadang² a lil bit cute lahh bile tgk ‘couple²’ kat luo uh yang kai bju kapel kann. Prnah juga mata ini memandang sepasang baju couple milik bubu . Tapi, mia plak jenis penyabar otarr , soo. Let it be la kan . juz trpk lah, penting ke utk setiap couple yang bercinta neyhh kena beli baju couple utk pasangan mereka ? Tah ! ase penting uh tidak lah. Juz, penambah kasih sayang lam hubungan bule lahh. :D Mia nanyer bubu iyer suka takk baju kapel neyh . Iyer ckap iyer takk suka . Sama lahh ngan mia, Soo, tak perlu lahh utk kami bli baju couple itu ! \(ᴖ_ᴖ)/ Tapi ary ahad lpas g JJ sama sayang . Singgah kidai ‘LadyLike’ eh tah la ‘Lady like’ kew, ‘like lady’ kew, ‘lady bird’ . Yang pasti kat kidai uh de baju ‘Couple’ cute sngat ! Nak beli dahh . Tpi baju yang tuk laki uh tak de size bubu . Tak pe lahh.  T bb lek johor I buy for you yaa sayang ! (<3)
"Everything i'd already knew"
Note : Baju ohhh baju . :D ‘Follow me’ . ‘Right behind you sayang’ . \(‘_’)/

BR la BB !

dak garang ~

Entry  BR kamik : Hari itu kann . Kamik g kuaw jengjalan tahuu . uiks~ bubu ajak tgk wayang . Yawww ! cita “This means Wars” . uiks ~ bubu 4llow jew enn lau mia na nengok cita apa (takk kesahh . Kata nyerr ) . B4 dat, kamik g la lepaking D BR costa ricca kamik.  Apeh lagik , Suka btul bubu nmpak ‘Cotton candy’ dier. :D Terlompat² oh . hehehe. Mia apeh lagik, nmpak itu Smoothie Mixed berries dgn kadar segera mia nakk lahh ! sedapp sngat aww ~ errrrkk. . :O haaa.. tgk dpat aiskem uh, truihh masyam uh muka bubu aww .  hahaha! Haishhh c encem sayer neyyhh ~ End !