Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

tunang

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Daisypath - Wedding

Friday, December 21, 2012

♥I Love You ICT♥







Assalamualaikum~


Hai Geng bloggy . Today history dun hav. But hari itu punya story ada la . Haish ~ Susah betui skunk nak update blog. Kat upishh manyak pulok kojer. Macam² plak tuh nak kena buat . =( huh ! pape pun , penceritaan harus diteruskan . Actually . Mia bagi *Hint ja la . Malas la nak type . Letih sangaaaattt ! (T_T)v


εїз on 15 & 16 December ritu . ME n bubu p #Madu bulan . Kat Holland ! (>‿◠)✌εїз

εїз Jengjalan kat tempat yang paling sejuk (*Ada banyak Compressor Aircond la kann) εїз

εїз Main gelongsor yang menyejukkan *pungkok kami εїз


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Pahtu kan , kaki kami tenggelam dlam ice yang dilonggokkan oleh brade tukang sapu ice tuh Ƹ̴Ӂ̴Ʒ 


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ N then, di situ lah bermula kisah kami kegegelan , kesejukkan yang tidak dapat ditahan dengan jacket yang *Musuuukk itu . Grrrr . ( つ﹏╰)Ƹ̴Ӂ̴Ʒ 


Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Tapi papepun . #Madubulan kami kali ini yang Terhebaaattt !! ٩(●̮̮̃•)۶ Ƹ̴Ӂ̴Ʒ 


~Mia♥+♥ Idrus~












Thursday, December 13, 2012

Menarik Tahun ini . ♥


♥Assalammualaikummmm...♥

Bismillahirahmannirahim.. Hai stalkers² yang disayangi sekalian . Lama kan mia tak update mia nyer bloggy . Haiyark ! Nak buat caner . Sumber kekuatan untuk mem'bvlogging dahh tarak . (T_T) Sedeih woo . Um um . Actually, Mia mukan nak story banyak . Just , Ary uh , Mia dok belek² ada la satu buku neyh . Then i saw somethin that reminds me of my hubby (IdrusAlbain). Taraaaa.. Gambar² ini akan menceritakan semua nyaaa !! \",/



♥ ini chocolate pertama yang diberi oleh bubu ♥

♥ ini 'Movie' Couple pertama kami . ;) ♥

♥ ini 'BaksinRobbin' Pertama kamii. ♥

♥♥ Ini ... Selama² nya cinta kami.. ♥♥


Notakaki : Nampak terr gambaQ neyh . Haishh. Main try upload ja. :D Hee~

Friday, November 23, 2012

Quotes on Friday .

Haloo pembaca sekalian yang chumeyhh lagik hencem² sekalian . Today mia nak paste ini quotes yang mia dapat dari "mydearvalentin.tumblr.com". Ayat iyer amaat menyentuh perasaan & is dedicated to my special 'Sayang' . :)

''Lau dah nges. Bu iam ja. Namo cakap pape"


BB arap bu baca ! Muaxxx ! ♥♥

Tuesday, November 20, 2012

Rambutan Teluk intan MaLii !


"Mak kata. Rambutan ni tanam kat depan umah. Liorr dah." Hee~ :)
Ehem . Actually , Mia saja ja mau update penceritaan manusia mengenai rambutan (#Gambar diatas) neyh . ;) Hee~ Nampak cm tak de pape je kann? Tapi , sebenarnya kan, sebenarNya ini lah rambutan yang telah jauh mengembara dari ‘Perak Darul Ridzuan’ sampai lah ‘Selangor Darul Ehsan’ neyh . Jauh en en . Haish~ Mengulorr dah bercerita . Ok ok . Sebenarnya , rambutan ni , Mak (#Bonda bubu) bagik kat kak Jee (#Kakak bubu) suh bagi kat Mia(#Gf Bubu). Hehe ~ Bubu says mak loves me sooo much . That’s why la iyer bagik ini rambutan . Manyak dah pung mia makan sowang² . Thihi~ Sampi akewt dah tekaq neyh .. (T_T)/ Oh ! Kelmarin , I say thanks to mak, mia call ayah nak cakap ngan mak , pastu kami berdua gayut lah . Sonok mak bercerita . Macam².. (#tetibe hati sayu rindu sore Bonda oyie). Urmm . Uh ! Pape pun . 4 minit yang singkat uh dah cukup untuk menunjukkan kasih sayang kami . (#Makasihh mak Chumel ! )

Monday, November 19, 2012

Masa untuk berdakwah . (^^,)


Tadaaaa ! Haa. Entry hari ini yang simple lagik seshemutt sahaja ialah BAJU “FREEDOM FOR GAZA” ! Baju ini, Mat ju punya bini punya member yang juai , Harga nya dalam RM35 . Sepuloh ingget (RM10) akan didermakan pada rakyat kat GAZA (Allahualam), So. Mia ask my beby iyer mau takk (#Iyer mau sahaja!), then insyaAllah , lau jadik , Sok mia gtau mat ju nak beli ini baju . Beli untuk berDAKWAH , Takk salah . Incik Pulish takk nangkap unn . :p 

HEish ~ Actually, now a days lau kita tgk kat laman² social such as burung biru, mukabuku,tiub awak, bulletin, radio, even kat dalam entry² blogger sekalian pung ada kann . :< sedih dan hiba bila tengok Rakyat Palestine especially yang kat GAZA uh . Tiap² hari berdepan dengan jenazah saudara mara sendiri, tiap² hari berdepan dengan darah² manusia se’islam, tiap² hari berada dalam ketakutan yang teramat sangat sebab takot² dibedil ROKET² rejim ISRAEL LAKNATULLAH! Ya Allah ~ Tak sanggup rasanya bila tiap² hari mia tengok penderitaan rakyat GAZA.. Dieorang menderita di Tanah tumpah darah dieorang sendiri. Dieorang merana dan sengsara di Negara sendiri . Kenapa?? Kerana ISRAEL lah . Sebagai manusia yang kecil kat muka bumi Allah ini , Mia kecian , kecian tengok orang ISRAEL yang ‘Terpaksa’ membedil ROKET² KEMATIAN di bumi Palestine. Kecian sebab dieorang TAK DE TANAH SENDIRI. Sebab uh dieorang terpaksa MENEBAL muka untuk merampas TANAH milik ISLAM . Tanah PALASTINE!! . Tanah yang SUCI ! Yang jadi mangsa? Kanak² (Seorang anak,adik,kakak dan abang), Wanita (Seorang isteri, ibu, dan anak) dan lelaki (seorang ketua keluarga, suami,bapa dan anak).. Dan yang penting mereka semua ISLAM (MUSLIM). Sampai bila dieorang nak menderita ? Sampai bila dieorang akan terbunuh? Ya Allah~

“Kau berikanlah mereka kekuatan untuk menempuhi hari² yang mendatang, kau tabahkan lah hati insan² ini untuk mengharungi segala²Nya,dan kau tempatkan lah mereka yang terkorban di FIRDAUS mu Ya Allah .. Amin Ya Rabalalamin~” 

Friday, November 16, 2012

KemanaArahDanTujuan!

Bismilliahirahmannirahim .. Hai Bloogy ! ;) Mia kat uppish agik neyh . Masih lagi sedang melakukan pekerjaan mia yang sangatttt banyak neyh . Penat sebenarnya , Lapo un ada . Nak makan , tapi dah kenyang plak , bab tdi mia nan mel g bakor Roti letak planta. Aummm . Yummm yumm . Jarum jam skrg kui 7.12P.M. Takk tahu nak balik kui bape, balik awai un tak tahu nak buat ape. Nini kumpemm baliQ lambat , lau baliQ awai un iyer jarang bual² nan mia . Lau ada gussipp hangat ja kami berburak burak . Thihihi~ Yana plak iyer nan pamily iyer nak p ICT , Jengjalan kateNyer (#Untunglaaaaa). 

Mia.. Mia.. Urmm.. Dok umah with my luvely Yuish . :) Tadi.. awe Tanya mia sesuatu yang agak buat mia ‘Thacing’ kejap . Iyer nanyer “Malam neyh, deruihh ajak mia p mane?? Jalan² kat mane jee??”. Terkedu dan tersentak . Tak tahu nak sebatt ayat ape.. Then mia jawab lahh . “Tak tahu agik g mane..Jalan² cini ja kowtt”. #Penipuan yang asli lagik bernas bukan?  Hihihi~ Pape pun . Kerja mesti diteruskan . Wiii~ 

Chaiyorkk mia ! Go go go ! ;)

Thursday, November 15, 2012

It is time to let 'IT' Go mia.

Ehem. Sempena Maal Hijrah neyh . Mia ase , it is better for me to let go all the things that i used to do . Tadi went out with 'sayang'. He told me not to care 'bout all his past memories. I hope i can sayang, but sometimes , its hard for me. :( How am i supposed to explain to you soo that you can understand what i truly felt 'bout you. Bubu, im sorry ya, if i always be the source or in other word 'punca' kita ta salu b'sependapat. (T_T). Im sorry 4 everything..But, walau ape pun yang terjadi .. I Still Love you . +

"JANJI..Tak buat agik . ."

"I cry not because i hate because,it's because i love u too much"



 

Wednesday, November 14, 2012

Bertukar kasihsayang .


Laksa yumm yummm!
Howdyyy ~ ALmost forgott about muh little story ni . Actually, Last last last week kan . Kak jee (My lovely future sister-in-law) , iyer masakan mia Laksa Penang ! Aumm . Sedap ohh iyer masak . Bubu told me that iyer masak specially for me tahu . Iyer mangun pagi² semata² nak masak itu laksa . And then , 2 days after that , mia pun buatkan la 'Spaghetti' for them . Juz tanda ucap makacih bagi laksa uh . Fuhh . Thank God mia reti masak (#Ehem ehem ), sikit bangga la . At least i know how to cook . huhu~ Ok² malas nak story actually, Abish dah abish . :D 

Spagetti makcik mia ! Aumm . Sedap ! Gred A .





Tuesday, November 13, 2012

Suratan atau kebetulan.

Ohh ya . My nails is clean. (^_^)v

Suratan ? atau kebetulan? aku pun tak mampu nak jawab . :) Segalanya disini . Ditelapak tangan aku yang tecik ja neyh , kuwang kuwang . motiff of diz pix is actually , nama 'Yeo's' uh . Same like bubu's name lau gang gang iyer panggil . ^^, Hee. Ok . Tuh ja . Kbaii ! 

Ƹ̴Ӂ̴Ʒ ICT Bersama Rama² Ƹ̴Ӂ̴Ʒ


Entry MJ hari itu . Sangat syiook Yoo . Me n my Rama² (Yana 1,Yana 2,& AIN) went out for our ‘Ladies Night’ . But, it doesn’t mean we have to go to the club right. Juz a place that my butterflies’ can hang out together². Actually kan malam itu hujan+Sejuk Yooo. Bayangkan basah+kuyup ditengah² ICT itu . Oooohhh. (#BahagiaSementara) . (>‿◠)v Then kamik tak lama kat YEEEICT uh . Kami went to MBO Klang (#4 the 1st time makcik p situ okehh),Buek apo laiee , Karaoke bumm bum la jawapnyer. Dahh~ Nak buat ape lagik , nak lepak kat kedai mamak tengok bola ujan, nak g ‘Tettt’ tak leyh (#HEiks~), nak g umah bubu (#bubu kerja la cari rezeki !), nak nak nak .. last² Tup tupp bong bong keching kechingg ding dinggg (# ehh ada plak ding). Karaoke ja la . 1 jam sahaja , coz jarum jam Casio kuh yang berwarna Gold telah pun menunjukkan pukui 11.00 P.m. Jadi, maka tidak langsung lah kami hanya mahu meng’SUMBANG kan sore kami hanya untuk satu jam itu sahaja . But pity for my fwen (#Ain Shakira Whenever²), She’s having a little bit of prob with her hubby that nite . *Maap ain. We never meant to hurt you♪ 

Pengembaraan kami ber’Empat tidak la lama mana . Only take a few hours ja. But for me ! It’s worth it la having fun with my super-duper EX GIRLFRIENDS ! Ehh silap .. Girlfriends la. :D


FYI nama iyer YANA . Again YANA Junior.

'Fluid' Gegurl. (^_^)

(~_^) Yang saya pelok itu YANA Senior , Sebelah iyer Shakira whenever² 

Caption : Kosong.. kosong .. =D
Whenever Yana with mia . ;)

Thursday, October 25, 2012

Quotes fo Today~ (✿◠‿◠)

"Keep that in mind"

Wake me up when November Ends . Duhh~

My unly Time table . (T_T)
Tadaaa. Today's Story about my busy schedule on the 3rd week of November . Huh ! Dengan new staff agik , 3 shift agik,budak UTM nak visit agik . Uh uh . :( Bubu ! Tulunn beby ..

Wednesday, October 24, 2012

♪┏(・o・)┛♪┗ ( ・o・) ┓♪┏ ( ) ┛♪┗ (・o・ ) ┓♪┏(・o・)┛♪ Dancin~

Tikk tokk tik tokkkk ! Mangun beby mangun !! (✿◠‿◠)

Krinnkkkkk Kerinkkkkkk~ Haaa. Itu nama nya Munyik Jam loceng untuk bubu Yuishh ! ;) . Semalam, Mia nan yana g Giant. Sahaja berjalan², Pusin² mencari ketenangan dan membazirkan uit . Uishh uishhh ~ Ni sume yana punya pasal . Iye yang beriyer² nak beli barang uh tapi guyer yang jebakk . @(ᵕ.ᵕ)@ Geramm jaaa. Tapi, for me its worth it la kan . Coz I buy sometin for my hubby baby ! iyer tomeiyhh nau . Jam Loceng kaler Hitammmm ! Tadaaaaa. (☞゚ヮ゚)☞ Hehehe.. Mula² ingat nak beli yak sama tecik jaa. Tapi takot bubu tak nampok pulak . Haishhh ~ Kiut kan Jam neyh . Together² iyer berdua .. umeiyh umeiyhh . Uh ! #Hope.Bubu.Will.Like.It ! 



Heyyyhhh² you² last word: Don’t Copy what u cant originally do . Kbai~ (`_ゝ´)

(-.-) Manusia Tidak berilmu (-.-)


Entry mengenai kesakitan hati yang sia² . Bila Otak dan mulut letak kat ----> (_T_) . Cakap un ikut sedap sesedap cenongeng aa kan . Huh . Ooh stalkers . Actually, aku baru lepas marah ‘Makcik Cleaner’ kat tempat aku kojer neyh . Nak kata bodoh dan bahral pun bole ape . Memang pun ! Tak de nyer nawaitu nak buka aib dia tapi utk menyedarkan semua manusia yang bodoh sombunk tahap Gaban macam dia uh . Agak² la kan . Orang cakap elok² ajak makan kot, coz kat uppish aku neyh ada la buat makan² sket . Plus, aku neyh Islam yang pikirkan sedara se’islam jugak kann . Dia pun meNjawab ; 

“TAK PE LA MIA , NANTI KANG TAK CUKUP PULAK NAK MAKAN!” 

(Dengan nada yang sinis dan menyakitkan hati). 

Ape lagik ! Setepek aku bagi . Kawww serkkk kena .. haaa. Lama dah tak maki org neyh. 

Tapi seb baik kata² aku neyh masih lagik mampu utk menangkis segala perasaan buruk yang berkemungkinan akan datang tdik uh . (►.◄) Sumpah ! Tak pernah jumpe mahluk yang d’cipta Tuhan sebodoh itu. Kalau tak sanggup terima teguran . Dok umah buat anak ok ! 

Last word : Sedih ! (¬‿¬) 






Cinta Dan Benci ( つ﹏╰)

+♥ 
Bagaimana cara membuatmu bahagia 

Nyaris ku menyerah jalani semua 

Tlah berbagai kata ku ungkap percuma 

Agar kau percaya cintaku berharga 

Tak kuat ku menahanmu, mempertahankan cintaku 

Namun kau begitu saja, tak pernah merindu 

Apa kau mengerti ku sedih sendiri 

Tanpa ada kamu ku merasa sepi 

Tlah lama ku menantimu, diam sendiri menunggu 

Setengah hati mencinta, ku sakit karenamu 

Sungguh aku tak bisa, sampai kapanpun tak bisa 

Membenci dirimu, sesungguhnya aku tak mampu 

Sulit untuk ku bisa, sangat sulit ku tak bisa 

Memisahkan segala cinta dan benci 

(╥﹏╥) 






(◡‿◡✿) Segerakan apa yang baik (◡‿◡✿)  




Hanya menunggu ‘Jodoh’ itu mengetuk pintu hati kami . Doa² lah dipercepatkan lah jodoh itu . Amin Ya Rabal Alamin~~ 



Saturday, October 20, 2012

Ohh Bola . T_T

Entry yang kosong lagik berlapuk ini sebenarnya tak de motiff (Again). Actually, malam neyh ada lawan bola. ATM VS KELANTAN . I hope ATM will win ! \",/ . But the not very best part is , my bubu went to stadium to watch tonight tournament. Sunyi sangat . Sebb baik 'Yuish' ngan 'Tutiyh' ada . Fuh fuhh . 


#Notakaki : Pulang la cepat bubu . Im kindda mishh you sooo . (T_T)




Friday, October 12, 2012

Married in omputih . Atee malay nyer Kahwin !



Kahwin pulak dah .Heiks~ Halooo. Ni mukan entry pertama mia ae mia ckap psl kahwin . Before ni pun ada kan , Cuma kurang kelengkapan & maklumat ja before ni . Haaa. La ni mia nak habaq mai pasai nikah kahwin neyh . Tadi mia g belek² dalam Google (#Cikwiki² la). Then mia try la search what exactly means by ‘Married’ , Tadaaaa ~ Saia jumpaaa. Cik wiki² cakap, Perkahwinan ialah hubungan terikat antara dua orang yang diiktirafkan oleh pihak berkuasa sivil dan/atau diikat oleh kepercayaan agama peserta-peserta. Sifat duaan ini, iaitu kontrak undang-undang terikat serta janji kesusilaan, menyebabkan perkahwinan amat sukar disifatkan. 

Haaa.. Itu la penjelasan yang cik wiki bagitahu mia. Fuh fuhh ~ Penat kan nak baca ? :D hehehe. Urmm.. Kawan² mia ramai dah kwen tau . ada yg dah ada anak Ada tu Dah ada dua anak dah pun . Fuyooo~ cm besh kan ? ;) Macam ja besh , tapi mostly , bila mia Tanya kawan² mia , Best takk kwen awai , ramai yang ngeluh . . Plus, siap bagi syarahan agama agik kat miya aww. (-_-‘) Deme habaq , deme kate , deme bercakap , kahwin ni mukan bnde main², bukan macam bercinta . Lau bercinta jap jumpe jap tak . Lau kwen neyh, tiap² hari kite natap wajah orang yang sama . Kadang², boleh jadik buhsan sbb tgk orang yang sama setiap hari . :( (#Aipp ! Haaa. Itu deme kate ae. Mukan mia). Then, deme kate agik, nak kahwin ni kena pkior masak² dengan sape kita nak share hidup bersama . Bukan senang oh nak dok satu Bumbung dengan orang yang bukan darah daging kite in other words, orang asing lah bagi kite bukan orang asing cm alien uh . 2 mahluk asing .. Haaa~ kan beza uh . :p 

Mia teringin nak kawin , tapi mia ase bukan mia sorang nak kahwin , ramai jgk nak kwen kan ? Tapi , mia tak tahu samada mia layak untuk berkahwin dengan orang yang mia sayang . Ape² pun . Kursus kahwin bulan depan !! Oh yeahhh . Eh . Lagik 2 bulan daaa.. (^_^)v heiks~

Thursday, October 11, 2012

chocolate indulgence cake secret recipe.

Twenty four seben asyik makan ja . No motiff . Unly my pixa yang semeyhmeyh and chocolate indulgence cake secret recipe. Aummm. Dahh dahh . Muncett dah . Cukup samapi disini sajaa.. :O Errkkk~ Alhamdullilah .

Manyakk keje. Ni muka semeyhmeyh namaNya. (-_-)

Cake b'day. But not mine. ;)


Notakaki : Bubu !Lau kawen nak kek ni muleyhh ? Heiks~ (^_^)/

Wednesday, October 10, 2012

♥Aku terima nikahNya♥

"Dengan lafaz Aku Terima NikahNya Kau Miliku"


Bismillahhirahmannirahim. . . 


Kelmarin . Mia tgk la thriller cite “AKu Terima NikahNya”. Sweet sangat tgk Nora Danish & Ady Putra dalam cerita uh . Actually, mia lum nunton agik cita uh (Belom kuaq panggung kan , caner nak tgk) Tapi based on what I’ve seen in that thriller, cita uh macam best . I’ve told bubu that I wanna watch that movie. Bubu says ‘Jum jum’. Heiks~ (^_^)v . Biaq la lau tak dapat jadik yang Pertama untuk nonton, Janji dapat Nonton dengan yang terSayang . Itu Penting Sekali ! Hik hik . 



Nota Kaki : ‘Saya Terima NikahNya!!’. (ᴖ_ᴖ)v

Tuesday, October 9, 2012

Motif ; Kosong

Something for someone with no reason just something to say.

#Motif : Sunshine .

You are my sunshine My only sunshine. You make me happy When skies are gray. You'll never know, dear, How much I love you. So Please don't take my sunshine away The other night, dear, As I lay sleeping I dreamed that you were by my side. But dissolution When I awoke, dear, you were gone and then i cried. . 

loveisyou. 

Monday, October 8, 2012

Menangis namun tiada suara♪



Kata² umpama keratan lirik yang diambil dari insan bernama manusia . Beberapa detik yang lepas , terdapat satu perasaan bilamana aku menangis tanpa b’suara . Tatkala itu , tiada apa yang lebih menggembiraan diri aku untuk menatap wajah mu lebih dari sgala²Nya . Aku ingin kau bahagia, dengan aku mahu pun bukan . Walau apa pun . Hidup harus diteruskan dan terus mara kehadapan. Hilangkan segala prasangka dan kesedihan yang membawa kesedihan yang tidak terhingga. 

Kau untuk aku dan aku untuk kau . Itu yang Pasti !

Friday, October 5, 2012

(ᴖᴥᴖ)v Meet my Parents

Bubu

BB

Bismillahhirahmanirahim . 


Haloo Stalkers N Buddy ! Ehem ehem . Lots of things to story about but I rather (Again) make it simple . Malas la mau cakap manyak². Tak dop idea nak nulish ape. Urmpp ! Yeactually kan , hari Sabtu (29/09/2012) sampai Selasa (02/10/2012) bubu datang umah mia (Tutiyh ngan yuish pun ada , Eh ! Lupa lubiah skali , Eh ! Tertinggal Nyuu pun ada..Alaaa.. ada lagik pulak .. Wubby skali lahh ..) Haaa. Ramai wow itut balik kampong mia . ;) heee~ Mia ngan sayang tak manyak jalan berdua , Kami berjalan skali ngan ma N ba . Bubu seems happy, Itu ape yang mia nmpak dan perhatikan lah kan . Sonok ja iyer . (*Muka ada sikit macam itu tutiyhhh) (^_^)v Mia tak tahu mahu bawak ini mudakk ke mana . Juz Danga Bay ja la pilihan yang ada . Lama juga mia takk p Danga Bay . Last mia p masa mia Form 5 (17 Tahun) until now mia tak p agik. Dah 5 tahun oh . :O Lama kann? Seb baik tak sesat . Banyak benda baru ada , macam².. N macam² permainan ada ! Huishhh . Tapi mia tak bani nak men (*AKowt). Bubu ajaQ gak men natang pusin² laju² uh . :< Tpi mia tak leyh , mia akowt sangat . Cian bubu taw.. (*Maap yee hencem) ;( . Mia juz boleh arap yang bubu yus heppy balik kampong mia yang tak berapa nak kampong uh . (*Ehemm Ehemm). ♥ 


..Incik Kus.. 

Thank You for everything love. & Thank you for the time you spend with me n muh family. 





Nota Kaki : Kami lumm Tunang la . Cuma dalam perancangan untuk mendirikan rumah tangga ! (^_^)/ Heiks~ Kann Idrus (?)

Tuesday, September 11, 2012

♥Happy 58th B’Day Bonda Oyie♥




· Selamat Hari Jadi . 

· Semoga D’Panjangkan Usia & D’berikan kesihatan tubuh badan . 

· Thank you for being my wonderful ‘Bonda’ Mama ! ;) 

· LOVE YOU ketat²la bonda !!

Monday, September 10, 2012

♥SAM♥


Entrée: 09092012 – Sunday 





SAYA tambah(+) AMAT tambah(+) MENCINTAIMU samadengan(=) SAM ! 


(♥_♥) Howdy stalkers ! Cemalam bubu n I went to Cinema TGV at High Hill (AEON). Heiks~ Kami nonton cite “SAM”. Akhirnya dapat gak nengok en bubu . Uishh uishhhh ~ Wlaupun kami mengalami masalah teknikal buat sementara waktu , tapi nasib baik masalah tersebut dapat diselesaikan dlm masa 2 jam . Hehehe . :D Opsss~ (Continue). Kalau nak diberikan pemarkahan terhadap cerita tersebut .. urrmmm urmmm.. Dalam 7/10 ! Haaa.. manyak kan ? Cite uh ok la , lagik² bagi orang² yang ada problem ‘Physo’ or in other word ‘Mental illness’ . (-_-)v . Bnyak pengajaran boleh kite amek lau tgk cite neyh . Walau un kadang² uh mia mmg takk suka sngat nengok cita melayu neyhh. But , cerita neyh amat digalakkan untuk korang sume tgk . (Two thumbs up !) 



Nota kaki : Jgn lupa nonton yaa stalkers ! (^,^)/

Tuesday, September 4, 2012

♥Happy One (1) Year Anniversary sayang♥

04092012 – Tuesday

Ehemmm ! Celamat ulang tahun percintaan kita yang ke 12 bulan sayang bersamaan dengan 365 hari bersamaan dengan satu (1) tahun ! bubu ! Terima kasih sbb hadir dalam hidup bb . Semoga hubungan kita berkekalan sampai bila² ya sayang . Oh! Chentakuhh ~ ()


() Itu kalendar namaNyerr !
Itu Hadiah Anniversary Mia ~ 


Friday, August 17, 2012

♥Selamat Hari Raya AidilFitri 1433H♥


Entry 17082012 – Friday

\(ᴖ_ᴖ)/ Salam Aidilfitri semua ! Hik Hik . Kepada semua stalkers² yang ikhlas maupun tak ikhlas singgah sebentar d’blogg ‘Tutiyh’ neyh . Makacihh yaa. Mia nak mintak ampun dan maaf dari hujung rambut smpai ujung kaki. Andai kata , kata² dan penulisan mia dlam blog mia neyh ada mengguriskan hati mana² pihak dengan segaja mahu pun tak . Mia neyh manusia biasa yang salu buat silap . Mungkin benda yang pada mia tak de pape , tpi pada orang lain tak. Maaf ye semua .. :’)

Semoga Aidilfitri kali ini membawa keberkatan kepada semua. Aminnn ~

♥Card Rhayerr tukk Bubu Yuish♥



*Camat Hari Eid sayangku !*

*Rhayer jemput datang umah awww..*




P/s : Jgn lupa bawak Mak & Abah (Lau ase² nak bwak sume lagik elok ..)

♥After Iftar , ICT tymeeee ! ♥


No Words can describe what I really feel bout u. Juz sometin I want u to always remember; I you every moment I take my breath
Idrus Albain (♥).

♥ Incik Love 

11 Month dahh ! (^_^)/

Garrang kan ? garang kan ? Neyh Angry Bird neyh. =D

Seperti punguk merindukan bOlan ~


Gotchaaa** Saya lah Mia !
Muka pelik alaaa² tutiyh ..